Συγγραφικές Εργασίες

  • Home
  • Συγγραφικές Εργασίες

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΙΚΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η πρώτη μου συγγραφική δουλειά δημοσιεύτηκε το 1996 στο περιοδικό «Αστροναυτική» και αφορούσε άρθρο με θέμα «Αρχαίες Τηλεπικοινωνίες».

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η δεύτερη συγγραφική δουλειά μου δημοσιευόταν ανελλιπώς στην εφημερίδα της Ηπείρου «Ηπειρωτικά Νέα» από τον αριθμό φύλλου 102, Μαΐου – Ιουνίου 1998 μέχρι και τον αριθμό φύλλου 121, Ιουλίου – Αυγούστου 2001 και αφορούσε έρευνα μου γύρω από τον αρχαίο χώρο της Δωδώνης. Το άρθρο πραγματευόταν, λειτουργίες, ωφέλει και τρόπους λειτουργίας του αρχαίου κόσμου, με επικεφαλής το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης και τον συσχετισμό του σαν τηλεπικοινωνιακό μέσο.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Η τρίτη συγγραφική δουλειά του αφορά την συγγραφή βιβλίου με τον τίτλο «Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και η χοροχρονική επέμβαση στους Περσικούς πολέμους». Είναι η πρώτη εκδοτική δουλειά του δεμένη σε βιβλίο. Στο εν λόγω βιβλίο του αποδεικνύεται πώς κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι που είχαν την τεχνολογία να περιδιαβαίνουν στον χρόνο επηρέασαν την ιστορία μας και την ιστορία όλου του κόσμου στην πολύ γνωστή μάχη του Μαραθώνα και όχι μόνο. Το βιβλίο πραγματεύεται την ταυτοποίηση παράξενων γεγονότων που είναι καταγεγραμμένα στις αρχαίες γραφές του Ηρόδοτου και του Παυσανία αλλά και σε άλλους αρχαίους συγγραφείς και την εποχιακή τους συσχέτιση με χωροχρονικά πειράματα που έλαβαν χώρα στην Αμερική και στην Ελλάδα και ειδικά στην πεδιάδα του Μαραθώνα τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Στο βιβλίο ο αναγνώστης εκτός από ιστορικές και τεχνικές περιγραφές που θα διαβάσει θα μπορέσει να δει και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό με ντοκουμέντα από την ευρύτερη περιοχή της, περιοχής της μάχης του Μαραθώνα. Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει και βρίσκεται στην διάθεση του κοινού στα βιβλιοπωλεία από μέσα Φεβρουαρίου 2009. Την έκδοση και την διάθεση του συγκεκριμένου βιβλίου την έχει αναλάβει ο εκδοτικός οίκος «ΕΣΟΠΤΡΟΝ» οδός Αρμοδίου 14, Αθήνα. ΤΚ 105 52, 4ος όροφος. Τηλέφωνα: 210.32.36.852 & Fax: 210.32.10.472, Ε-mail: esoptron@otenet.gr
Τα περιεχόμενα του βιβλίου είναι διαθέσιμα.

Βιβλία υπό έκδοση

Σε πολύ λίγο χρόνο αναμένεται το δεύτερο βιβλίο του ιδίου. Το εν λόγω βιβλίο θα πραγματεύεται μεταξύ άλλων τρόπους επικοινωνίας των αρχαίων μαντείων. Θα αποκαλυφθούν επίσης ποιες ήταν οι πραγματικές αιτίες που υπαγόρευσαν ορισμένα μαντεία να χτιστούν σε συγκεκριμένους χώρους. Θα αποκαλυφθούν ακόμα ποια μαντεία είχαν την τεχνολογία και την τεχνογνωσία κατασκευής συσκευών υψηλής τεχνολογίας όπως ραντάρ, βυθομέτρου, ασύρματης επικοινωνίας, και που είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία ότι χρησιμοποιήθηκαν τέτοιες συσκευές.