Βιβλία

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο ρόλος των Αμερικανικών βάσεων στη Νέα Μάκρη και το Κάτω Σούλι

Φωτογραφίες – Ντοκουμέντα

Είναι γεγονός πως στον κόσμο μας γίνονται πράγματα που λέγονται, αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται, αλλά δεν λέγονται. Διαβάζοντας το βιβλίο, «Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και η χωροχρονική επέμβαση στους Περσικούς πολέμους, θα διαπιστώσετε πως ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τέτοια εκδοχή στην ιστορία μας, και στην ιστορία του κόσμου. Ίσως όμως είναι και η πρώτη φορά που από έρευνα, προέκυψαν τέτοια στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά δεν αποτελούν μια ευφάνταστη ιστορία, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει την βάση, για μια Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. Τα στοιχεία αυτά είναι πραγματικά.

Στο βιβλίο αυτό δεν εξετάζονται όλα τα παράδοξα του αρχαίου κόσμου, αλλά τα παράδοξα που αφορούν μόνο την Ελληνική ιστορία, και κυρίως την περίοδο των Περσικών πολέμων. Η πέτρα του σκανδάλου, είναι η πολύ γνωστή σε όλους μας, Μάχη του Μαραθώνα.

Είναι δυνατόν πειράματα με τον χωροχρόνο να έχουν επηρεάσει την ιστορία μας και την πορεία της ιστορίας του κόσμου; Μπορεί το περιβόητο, «Πείραμα της Φιλαδέλφειας», που ξεκίνησε το 1943 στην Αμερική να ολοκληρώθηκε την δεκαετία το 1980 στην Ελλάδα;

Στο εν λόγω βιβλίο αναφέρονται πως εμπλέκονται, «Το πείραμα της Φιλαδέλφειας» και η δραστηριότητα των Αμερικανικών βάσεων της Ελλάδας, ειδικά της Νέας Μάκρης και του Κάτω Σουλίου, με την πολύ γνωστή, Μάχη του Μαραθώνα και την επίσης πολύ γνωστή, Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Επίσης αναλύεται η μυστηριώδη παρουσία στην μάχη ενός ατόμου που αναφέρεται από τον Ηρόδοτο και τον Παυσανία και βοήθησε τους Έλληνες στο να νικήσουν.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή έρευνα που μόνο στη σύγχρονη εποχή της κβαντικής σκέψης θα μπορούσε να διατυπωθεί. Για πρώτη φορά παρατίθενται απτά στοιχεία και αποδείξεις για μια τέτοια εκδοχή. Την χωροχρονική επέμβαση που οδήγησε τους Έλληνες στην αναχαίτιση της επεκτατικής πολιτικής της τότε πανίσχυρης Περσικής αυτοκρατορίας, τον 5ο π.Χ. αιώνα.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΩΔΩΝΗ

Από εδώ οι θεοί επικοινωνούσαν με το σύμπαν
Τεχνική και Ιστορική Έρευνα

Σύντομος προλογισμός

Μπορεί οι αρχαίοι μας πρόγονοι να είχαν τηλεπικοινωνίες; Μπορεί να πέταγαν στον αέρα και να ταξίδευαν στο διάστημα; Οι επικοινωνίες και τα ταξίδια στον αέρα και στο διάσημα δεν ήταν και δεν είναι επιστημονική φαντασία. Ήταν και για τότε και για σήμερα επιστημονική πραγματικότητα αλλά για πολύ λίγους. Δεν αφορούσαν και δεν αφορούν τις πλατιές λαϊκές μάζες. Αφορούν μόνο τους επικυρίαρχους της τεχνολογίας και της πολιτικής αυτού του πλανήτη. Τους επονομαζόμενους «θεούς».

Πολύς κόσμος θεωρεί αυτές τις περιπτώσεις αστεία σενάρια, ίσως γιατί διαβάζοντας τις αρχαίες γραφές τις θεωρεί περισσότερο ρομαντικές παρά πραγματικές. Είναι αλήθεια πως τα πολιτιστικά και κοινωνικά κατεστημένα των μεταχριστιανικών γενεών δημιούργησαν μια συμβατική ιστορία η οποία έχει αποκρύψει από τις πλατιές λαϊκές μάζες, ότι δεν μπορούσαν, ή δεν ήθελαν να τους εξηγήσουν, για τους δικούς τους πάντα λόγους. Γιατί γινόταν αυτό; Γιατί όσα λιγότερα ήξεραν αυτές οι πλατιές λαϊκές μάζες, τόσο καλύτερα χειραγωγούνταν. Έτσι πραγματικά στοιχεία που υποδείκνυαν μια ξεχωριστή τεχνολογική αρχαιότητα παραποιήθηκαν, ή αποσιωπήθηκαν, ή ακόμα έμειναν για πάρα πολλά χρόνια κρυμμένα σε βιβλιοθήκες.

Κρυμμένα σε βιβλιοθήκες φυσικά, δεν θα μπορούσαν ποτέ να παραμείνουν όμως κάποια μνημεία της αρχαιότητας για τα οποία εμείς σήμερα θα έπρεπε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Πολλά από αυτά παρουσιάζουν κάποιες περίεργες χαρακτηριστικές ιδιαιτερότητες. Αυτές οι περίεργες χαρακτηριστικές ιδιαιτερότητες με οδήγησαν στην παρούσα έρευνα και την συγγραφή της σε βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Μυστική Δωδώνη» Από εδώ οι θεοί επικοινωνούσαν με το σύμπαν. Φυσικά δεν είναι μόνο η Δωδώνη που συγκεντρώνει πολλά στοιχεία τεχνολογικού πολιτισμού. Ίσως όμως είναι και η πιο χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική περίπτωση του αρχαίου Ελληνικού χώρου, γι’ αυτό και είναι η κορωνίδα στην παρούσα έρευνα.

Αιτιάσεις, παράδοξα και αποδείξεις που αφορούν τις τεχνολογίες που είχαν αναπτυχθεί ιδιαίτερα στον αρχαίο Ελληνικό αλλά και όχι μόνο χώρο παρατίθενται για πρώτη φορά στα χρονικά στο εν λόγω βιβλίο. Επίσης παρατίθενται στοιχεία και αποδείξεις, για το πώς κάποιοι που μπορούσαν και κατείχαν την τεχνολογία, μπορούσαν να επηρεάζουν και να κατευθύνουν την ιστορία του κόσμου.